Basisplaggene du vil ha under juletreet

Klassiske og tidløse basisplagg er et must i ethvert garderobeskap. Klær du kan ta frem igjen og igjen, og som du føler deg vel i, selv på dager der du helst vil bli under dynen.

Mohair-luksus: Sienna-genseren tar hverdagsgarderoben din til nye høyder. Laget av den mykeste mohair-ullen og med herlige pompom-detaljer!

Back to basics

Hvem har sagt at komfortable klær ikke kan være delikate og fine å se på? Med enkle og vakre plagg i den beste og mykeste kvaliteten slår de to norske jentene bak merkevaren ella&il et slag for Back to basics-klærne, som bør være en sentral del av alle basisgarderobene der ute.

- Klærne våre er laget av kvinner – for kvinner. Enkle og vakre plagg i den beste og mykeste kvaliteten med en passform og et snitt som tåler at kroppen endrer seg og som varer og varer. Det er viktig for oss at folk kjøper noen få ting som de kan ha glede av lenge, heller enn å kjøpe nye ting hele tiden, sier Rikke Holmen-Jensen, Co-founder av ella&il.

Herlig fuskepels: Catie Fake Fur Jacket er den perfekte a-formete vinterjakken. Til Jeans en tirsdag og til finstasen når du skal på fest.

Omfavnes av kjente profiler

Siden Rikke og Lene Holmen-Jensen fikk ideen om å skape den perfekte hverdagslooken i 2015, har mange bloggere og influensere omfavnet merkevaren. Flere av Norges kjente kvinnelige forbilder hyller den gode kvaliteten på klærne som utgjør den perfekte basisgardroben til enhver klesbevisst kvinne. Tone Damli, Vibeke Klemetsen, Gitte Lill, Katarina Flatland, Jannicke Weeden, Vår Staude m.fl er blant jentene som har lagt sin elsk på den perfekte hverdagslooken fra ella&il.

Must-haves: Vinteren er her – skal du sikre deg de fineste plaggene gjelder det å være ute i god tid.