fbpx

VINTERKOLLEKSJONEN DU IKKE MÅ GÅ GLIPP AV

Denne vinteren lanserer ella&il nyheter du aldri har sett i tidligere kolleksjoner.  Snart kan du gå til innkjøp av den perfekte skinnbuksen og den ultimate powerwalk-buksen fra suksessmerket …

– Skinnbuksene er det ene store vi har gledet oss lenge til!
Dette er noe vi har jobbet med i flere år,
smiler Co-founder Lene Holmen-Jensen

Buksefavorittene kommer i flere ulike fasonger, både i semsket og glatt skinn og i fargene svart, grønn, navy og burgunder.

-Det viktigste for oss når vi designer alle kolleksjoner, er at alt skal være mykt og deilig å ha på kroppen – det gjelder også for skinnbuksene våre. Det blir gøy å se om kundene liker buksene like godt som vi gjør, fortsetter Co-founder Rikke Holmen Jensen

Utvikler ella&il Sport

Fra første stund har designerne bak suksessmerket vært lydhøre overfor kundene og latt seg inspirere av dem. Designduoen har lenge opplevd stor etterspørsel etter å få det særegne ella&il-utrykket på sportstøy.

-Kundene våre ønsker seg de perfekte detaljene på sportsantrekket sitt, derfor utvikler vi høstens høydepunkt, ella&il Sport og tar den med inn i vinterkolleksjonen. Her kommer det feminine turbukser og dunjakker med rene linjer og detaljer. Jeg gleder meg så vilt mye til sports-stylene kommer i nye farger. For meg er Fam sport pants den ultimate slalombuksen sammen med Ida down jacket, som er en feminin dunjakke med en liten puff på skulderen, sier Lene.

Loungewear all day, everyday!

Denne vinter utvides også den populære loungewear-kolleksjonen med flere freshe nye farger.

-Fargene i kolleksjonen inneholder svart og hvitt som er farger vi alltid har med. I tillegg kommer det nydelige farger som brun, burgunder og navy. Jeg har spesielt lagt min elsk på den nye strikken i burgunder, sier Rikke.

Mubi merino pants og Mika merino hood er hennes perfekte hverdagsantrekk.

-Disse kan man pynte både opp og ned, sier avslutter Lene.

Have a chic winter!