fbpx

Spring/Summer 2022: Vårens vardagslook är här!

Är du på jakt efter den perfekta vardagslooken för i vår? – då behöver du inte fortsätta leta. Med sina fantastiska basplagg av bästa och mjukaste kvalitet, har ella&il hamnat högst upp på önskelistan hos många kvinnor.

– Vi är otroligt stolta över denna kollektion. Vi har hämtat mycket inspiration från Norges fantastiska natur. Du hittar bland annat kollektionsfärger som representerar hav, skog, berg och stad. Vi har även tagit fram en sportkollektion med träningskläder, som är perfekta för en powerwalk, men även för en sportig vardagslook, säger Rikke Holmen-Jensen, medgrundare av ella&il.

Back to basics

Vem har sagt att bekväma kläder inte kan vara fina och vackra att se på? Med enkla och vackra plagg av bästa och mjukaste kvalitet, slår de två norska svägerskorna som står bakom varumärket ella&il, ett slag för Back to basics-kläderna, som bör utgöra en central del i alla basgarderober.

– Våra kläder är skapade av kvinnor – för kvinnor. Enkla och vackra plagg av bästa och mjukaste kvalitet, med en passform och ett snitt som tål att kroppen förändras och med en hållbarhet som gör att du kan bära plaggen år efter år.

– För oss är det viktigt att man hellre köper några få artiklar som man kan ha glädje av under en längre tid, än att man köper nya artiklar hela tiden, säger Rikke Holmen-Jensen.

 

Made to last

Alla ella&il-kollektioner är designade med utgångspunkt i att de viktigaste kollektionselementen är kvalitet, snitt och komfort. De två kvinnorna, Lene och Rikke, som står bakom varumärket ella&il, har som målsättning att kvinnor i alla åldrar, oavsett kroppsform, ska hitta sina favoriter hos ella&il och att plaggen ska hålla länge.

– Vi har testat mycket olika material längs vägen och använder endast de material som vi anser verkligen är av högsta kvalitet. Denna säsong är det linne, ekologisk bomull, mohair, merinoull och storafavoriten linnejersey som gäller, avslutar Rikke Holmen-Jensen.