fbpx

Stockholm: Håll utkik efter ella&il!

Föreställ dig att bara snabbt kunna slänga på dig ett klädesplagg eller två. Basplagg. Men den typ av basplagg som ser helt otroligt stilfulla ut och som även känns fantastiskt lyxiga mot din hud. Den typ av plagg som smickrar din kropp med stilrena skandinaviska linjer, samtidigt som de framhäver din stil med en touch av fransk elegans. Den typ av plagg som gör det så enkelt, utan minsta ansträngning, att klä sig stilfullt och vackert – oavsett hur din dag ser ut.

– Begär en kvinna för mycket, då? De två norska kvinnorna, Lene och Rikke, som står bakom det lovande varumärket ella&il, fastslog att, nej, det gör hon inte.

 

Nu i vår kan Stockholmskvinnor få tag på sina Spring/Summer 2022-favoriter i den underbara ella&il-popup-butiken vid Sturegallerian (Grev Turegatan 9) som slår upp dörrarna i början av mars.

”De kollektionslinjer som vi designar är eleganta och stilrena, med smickrande passform och vi kompromissar aldrig med våra material, som inte bara känns fantastiska när du vidrör dem, utan även när du har dem på dig. Dessutom är våra basplagg inte bara basplagg. Varje plagg har en touch av fransk elegans med det där lilla extra som är signumet för ella&il”, säger medgrundare Lene Holmen-Jensen.

 

För ella&il handlar allt om hur en kvinna känner sig när hon bär våra plagg.
– Frågan ”Hur mår du?” är grundläggande för oss, eftersom våra kollektioner och plaggsnitt är inspirerande av de som bär dem bäst: kvinnor. Vårt sätt att röra oss, vårt sätt att arbeta. Och speciellt hur vi känner oss, säger medgrundare Rikke Holmen-Jensen med ett leende.

ella&il tillgängliggör för ALLA kvinnor – oavsett kroppsform, storlek eller tidsschema – möjligheten att på nolltid känna sig bekväma och klä sig alltigenom stilfullt och vackert.

”Inkludering är viktigt för oss. I slutet av dagen ser alla kvinnor som bär våra plagg eleganta och stilfulla ut – just för att de känner sig eleganta och stilfulla. Och det är kärnan i vårt varumärke”, säger Holmen-Jensen.