fbpx

VÅRENS VARDAGSLOOK ÄR HAR!

Om du är på jakt efter den perfekta vardagslooken den här våren, behöver du inte leta längre.

Med sina basplagg i den mjukaste och bästa kvaliteten har norska ella&il hamnat överst på önskelistan hos många kvinnor överallt.

Om du är på jakt efter den perfekta vardagslooken den här våren, behöver du inte leta längre. Med sina basplagg i den mjukaste och bästa kvaliteten har norska ella&il hamnat överst på önskelistan hos många kvinnor överallt.

BACK TO BASICS

Vem har sagt att komfortabla kläder inte kan vara läckra och fina att se på? Med enkla och vackra plagg i den bästa och mjukaste kvaliteten slår de två norska svägerskorna bakom varumärket ella&il ett slag för Back to basics-kläderna.

– Våra kläder är tillverkade av kvinnor – för kvinnor. Enkla och vackra plagg med en passform och ett snitt som tål att kroppen förändras och som varar och varar. Det är viktigt för oss att folk köper några få saker som de kan ha glädje av under lång tid, istället för att köpa nya saker hela tiden, säger Holmen-Jensen.’

MADE TO LAST

Alla kollektioner från ella&il är designade med utgångspunkt i att kvalitet, snitt och komfort är det allra viktigaste. De två tjejerna bakom varumärket har som mål att kvinnor i alla åldrar och med alla former ska hitta sina favoriter och att kläderna ska hålla länge.

– Vi har provat mycket längs vägen och använder bara det vi ser verkligen är av högsta kvalitet. Den här säsongen är det linne, ekologisk bomull och den stora favoriten jersey linen som gäller, slutar Holmen-Jensen.

Rikke (vänster) och Lene Holmen-Jensen är damerna bakom det norska märket, ella&il