fbpx

VIBEKE KLEMETSEN

Jeg har utforsket ulike yogastiler siden 1997, og etter at jeg ble kjent med Ashtanga- yoga i 2003, har jeg vært en dedikert utøver. Jeg tok min første yogalærerutdanning i Iyengar-yoga i 2005, og startet etter dette å undervise. Etter å ha deltatt på Alexander Medins lærerutdanning 2008–2009, ble jeg registrert i Yoga Alliance.

Gjennom hele 14 opphold i Mysore i India har jeg fordypet meg i Ashtanga-yoga, og i 2019 ble jeg autorisert som Level 1 Ashtanga-yogalærer av Sharath Jois. Hun er én av fem som har denne tittelen i Norge.

Jeg har jobbet ved ulike studioer i Oslo, og holder workshop og yogaretreat både i inn- og utland. Jeg er utdannet journalist og har mange år jobbet som programleder på TV.
Jeg brenner for å spre kunnskap om yoga, og er en av Norges største yogaprofiler i sosiale medier. I 2022 lanserte jeg også podkasten Namaste. Jeg er i tillegg gründerne bak treningsmerket Run & Relax.

I tillegg til dette har jeg tidligere gitt ut tre bøker: Yoga for gravide, Grøt og Sunn pasta og Helt enkelt. Yogamagi – Enkle øvelser mot hverdagsgruff er Vibekes fjerde bok.

Vi er så stolte av å ha Vibeke som en av våre ambassadører. Hun har vært en god ambassadør for ella&il siden dag 1.
LES MER
VIBEKE'S FAVORITTER