fbpx

Vinterens nye sportsmerke er her!

Nå kommer ella&il Sport i nye farger. Denne vinteren kan du gå til innkjøp av den ultimate powerwalk-buksen fra suksessmerket…

Fra første stund har designerne bak ella&il vært lydhøre overfor kundene sine og latt seg inspirere av dem. Designduoen har lenge opplevd stor etterspørsel etter å få det særegne ella&il-utrykket på sportstøy som passer perfekt til utendørsaktivitet.

-Kundene våre ønsker seg de perfekte detaljene på sports-antrekket sitt, derfor lanserer vi ella&il Sport denne vinteren, sier co-founder Lene Holmen-Jensen

i den nye kolleksjonen finner du alt fra feminine turbukser til dunjakker med rene linjer og særegne detaljer. ella&il kids har også lansert egen sports kolleksjon, der du finner mange av bestselger styles fra dame til mini-me. 

– Jeg gleder meg så vilt mye til sports-stylene kommer i nye farger. Vi har fått enormt mye gode tilbakemeldinger fra høstkolleksjonen, så vi gleder oss til å vise dere de nye fargene! For meg er Fam sport pants den ultimate slalombuksen sammen med Ida down jacket, som er en feminin dunjakke med en liten puff på skulderen, avslutter Lene.